Kontakta oss

Fyll i vårt kontaktformulär via hemsidan eller kontakta oss gärna per telefon eller epost.

BadrumsDesign / Mjölnir AB

Essingestråket 9
112 66 Stockholm
08-120 963 01

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.badrums-design.se

kreditvardig badrumsdesign

per badrumsdesign

behorigvatrum badrumsdesign

BadrumsDesign och Kakor

Kakor – vad är det?

En kaka är en liten textfil som sparas på din dator av webbplatsen du besöker. Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen. Den andra typen lagras temporärt i din dators minne under tiden du är inne och surfar på en sida. Den försvinner när du stänger din webbläsare. Kakor gör att vi till exempel kan:

  • Skapa personliga erbjudanden
  • Få information hur besökare interagerar med webbplatsen
  • Möjliggöra olika tjänster och funktioner

Stänga av kakor

Du bestämmer själv hur din dator hanterar kakor genom inställningarna i din webbläsare. På webbläsarens hjälpsidor får du mer information om hur du gör för att blockera eller ta bort en kaka. Tänk på att vissa funktioner inte kan fungera som de ska om du inte tillåter användningen.

Om kakor på badrums-design.se

Vi använder kakor för webbanalys, annonsering och för att underlätta besökarens aktiviteter på vår webbplats.

För webbanalys och marknadsföring använder vi oss av Google Analytics. Data från kakan inkluderas även i Googles demografi- och intresserapporter. För att kunna förbättra vår annonsering och ge våra besökare bättre erbjudanden använder vi Google.

För att förbättra kundupplevelsen med personliga erbjudanden använder vi en kaka från Upsales. Den gör det möjligt att identifiera inloggade kunder för att ge dem en bättre upplevelse.

Vi sparar inte information såsom namn och personuppgifter. Information om besökaren kan inte spåras av badrums-design.se / Mjölnir AB.